avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Datorie PF Autorizata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Datorie PF Autorizata

Buna ziua , va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema : Am avut un pfa din anul 2005 pana in anul 2008 cand am anulat atorizatia de functionare aveam de plata un impozit pe venit de 1000 lei pe care nu la m platit acum finatele a pus poprire pe un cont de credit imobiliar pe care il am dar suma a ajuns la 5500 lei adica majorarile sunt de 4500 lei .
intrebarea este daca exista o baza legala prin care eu sa nu platesc aceasta suma adica daca datoria este trecuta de 5 ani termenu de prescriptie si ce anume trebuie sa fac
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Datorie si penalitati uluitor de mari fisc manybet manybet Buna ziua , va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema : Am avut un pfa din anul 2005 pana in anul 2008 luna ianuarie cand am anulat atorizatia de ... (vezi toată discuția)
Datorii Sorinsabau Sorinsabau Buna ziua.Am luat un credit in 2008 de la tbi pe care l-am achitat partial.Anul trecut am fost sunat de la eos ksi ca am datorii la ei de la tbi.Am platit 3 ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi - e posibila prescrierea? ioanaoprea01 ioanaoprea01 Buna ziua. In august 2008 am incheiat cu o banca 2 contracte pentru 2 carduri cu descoperire de salariu (circa 3 salarii pe fiecare, undeva la 2000 – 2500 ... (vezi toată discuția)