avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie si penalitati uluitor de mari fisc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie si penalitati uluitor de mari fisc

Buna ziua , va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema : Am avut un pfa din anul 2005 pana in anul 2008 luna ianuarie cand am anulat atorizatia de functionare sa radiat pfa-ul de la registru comertului , tot in anul 2008 septembrie am vandut casa din localitatea unde am avut PFA - ul atunci mi sa eliberat un certificat fiscal de la primarie pentru a vinde casa dar nu ma instintat nimeni ca eu am acea datorie eu sunt convinsa ca in momentul cand am radiat pfa-ul am achitat toate datorilie ca altfel nu ma lasa sa il radiez dar nu pot dovedi ca nu am pastrat actele totusi datoria spun cei de la fisc ar fi pe anul 2006 un impozit pe venit de 1000 lei pe care spunca nu la m platit acum finatele a pus poprire pe un cont de credit imobiliar pe care il am dar suma a ajuns la 5500 lei adica majorarile sunt de 4500 lei . cand am sunat la fisc sa intrb despre ce este vorba si de ce nu am fost anuntata pana acum de aceasta datorie au spus ca in anul 2011 au trimis o somatie de plata si ca eu am confirmat primirea dar somatia a fost trimisa la vechea adresa dar eu nu m-ai locuiesc acolo din anul 2008 de probabil a fost primita de altcineva
intrebarea este daca exista o baza legala prin care eu sa nu platesc aceasta suma adica daca datoria este trecuta de 5 ani termenu de prescriptie si ce anume trebuie sa fac
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: manybet , utilizator 16:23, 29 Mai 2015
Buna ziua,
Contestati in instanta poprirea. Va sfatuiesc sa consultati un avocat.
multumesc pentru raspuns , dar cum pot lua legatura cu un avocat eu sunt din constanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie pf autorizata manybet manybet Buna ziua , va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema : Am avut un pfa din anul 2005 pana in anul 2008 cand am anulat atorizatia de functionare aveam de ... (vezi toată discuția)
Mostenitor pfa al datoriilor la fd.sanatate !? danielaapetroae danielaapetroae Tatal meu care a avut un PFA a primit in data de 16 decembrie 2009 somatie si titlu executoriu de la Casa de asigurari pentru datorii la sanatate aferente ... (vezi toată discuția)
Mostenire debit la cas (casa de sanatate) florin1969 florin1969 Tatal meu a decedat in vara 2011, sunt 3 mostenitori la care unul a renuntat la ea. El a avut un PFA cu toate darile la stat achitate, a fost si ... (vezi toată discuția)