avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale mai multe coduri caen la sediul social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

mai multe coduri caen la sediul social

Buna ziua!
Daca vreau sa modific obiectul principal de activitate si sa mai adaug si alte coduri caen, va trebui ca pe declaratia model sa trec toate codurile caen din actul constitutiv? Exista posibilitatea sa am nevoie... Nu se stie. In tipizat sunt doar 4 pozitii. Nu ar incapea toate. Pot sa le trec intr-o anexa? Sau? Nu prea stiu. Si din motive financiare nu pot apela la un avocat. Va rog sa ma indrumati! Multumesc anticipat! :(
Cel mai recent răspuns: bestb , utilizator 17:22, 20 Mai 2015
Buna ziua,
Se vor inscrie toate codurile CAEN pe in baza carora va veti desfasura efectiv activitatea. Acestea vor fi inscrise ulterior de certificatul de inreg eliberat de ONRC.
Daca doar doriti sa completati Actul constitutiv cu alte coduri CAEN, fara a va desfasura efectiv activ in baza acestora, atunci nu e nevoie sa le inscrieti in declaratia model.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)
Coduri caen legea 265/2022 onrc. Nata88 Nata88 Buna ziua! As fi foarte recunoscatoare pentru cei care ma pot ajuta cu un raspuns.. Incerc la ONRC sa elimin din ACTUL Constitutiv anumite activitati ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen robert_11 robert_11 Buna ziua. Am u SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc ca sa schimb aceste coduri CAEN cu altele, implicit codul principal. Aveti idee ce pasi trebuie sa fac si cam ... (vezi toată discuția)