avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incredintare Masina unei persoane care nu detine ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incredintare Masina unei persoane care nu detine Permis de Conducere .

Buna Ziua am incredintat masina unui Prieten care nu detinea permis de conducere ,
- am fost Opriti de Politia Rutiera , am recunosc fapta , ca sti-am ca nu detine Permis de Conducere . am fost la Politie ca sa dau Declaratie .
- am fost Judecat si am primit o Pedeapsa cu Suspendare ,4 Luni / si termenu de incercare ./ 2 ani .
- Hotararea a ramas Definitiva :
Se poate dispune , Anularea Permisului de Conducere . ?
( în temeiul art.86 alin. 3 din OUG nr.195/2002 coroborat cu art.
396 alin 10 C.pr.pen şi cu aplicarea art. 5 C.pen )
- ( În temeiul art.71 alin.1 C.pen. 1969 s-au interzis inculpatului drepturile prevăzute
de art.64 lit. a teza a II a şi lit. b C.pen. 1969,)
- ( n temeiul art.81 C.pen. 1969 s-a dispus suspendarea condiţionată a executării
pedepsei închisorii pe durata termenului de încercare de 2(doi)ani şi 4(patru) luni stabilit
in conformitate cu art.82 C.pen. 1969.
În temeiul art.71 alin.5 C.pen.1969 s-a suspendat executarea pedepselor
accesorii pe durata suspendării executării pedepsei principale. )
Va rog mult Ajutati-ma !
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2015
Dragosh1, utilizator
Permisu de conducere este inca Activ .
se poate Dispune Anularea Permisului , pentru incredintare ?
Dvs cititi ce vi se raspunde sau care este problema?
Va multumesc frumos Domnul Avocat Patrascu Razvan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea masinii unei persoane fara permis Dragosh07 Dragosh07 Buna Ziua am incredintat masina unui Prieten care nu detinea permis de conducere , - am fost Opriti de Politia Rutiera , am recunosc fapta , ca sti-am ca nu ... (vezi toată discuția)
Condamnare pentru art.87 al.1 din oug.195/2002- permis de conducere lazaradi lazaradi Buna ziua, Va rog respectuos sa-mi traduceti si mie urmatoarea condamnare: Solutia pe scurt: In temeiul art. 87 alin. 1 din O.U.G. nr 195/2002 rep., cu ... (vezi toată discuția)
Permis auto - condamnare, examen claudiuywz claudiuywz Ora estimata: 08:30 Complet: C8 C.P./FOND Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată de către reprezentantul Ministerului Public cu ... (vezi toată discuția)