avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Achizitii pe firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Achizitii pe firma

Buna ziua.Am un site online cu functionalitate din 2009 si doresc sa dezvolt afacerea prin achizitionarea unui soft IT dar si infiintarea unei firmei in SUA.Problema este ca banca ne da finantare dar nu dorim sa trecem achizitionarea softului prin firma din Romania.Mentionez ca acel credit il luam prin firma din Romania.Care ar fi solutiile cele mai bune pentru cumpararea softului pentru firma din SUA.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Laptop + licenta windows + office 365 MonicaElena4 MonicaElena4 Buna, Sunt in curs de deschidere a unei microintreprinderi si pana am documentele gata, vreau sa imi achizitionez un laptop. Este posibil sa il cumpar ... (vezi toată discuția)
Srl-d infiintare/ desfasurare activitate CRAZYMOUSE CRAZYMOUSE In primul rand doresc sa le multumesc celor ce or sa-mi raspunda la cateva nelamuriri despre infiintarea unui SRL-Deputant. 1. doresc sa infiintez un srl-d ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl medical diana1976 diana1976 Buna ziua, Vreau sa infiintez un SRL medical, adica sa ma mut cu cabinetul (care actual este un CMI) in alt spatiu, mai nou si mai modern. Am gasit ceva ... (vezi toată discuția)