avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Chirie teren casa nationalizata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Chirie teren casa nationalizata

Buna ziua , pe o parte din terenul aferent casei detin un contract de inchiriere cu primaria Cluj . Mai corect detineam . Acesta a expirat in 2014in luna mai . Eu in luna februarie a anului 2014 am trimis la primarie o cerere de prelungire contract inchiriere , in plic cu confirmare de primire .
Nu am primit de atunci nici un raspuns . Am sunat in 2014 la serviciul respectiv din cadrul primariei si domnul de acolo mi-a zis ca a trimis contractul nou care e valabil pana in 2019 dar ca nu m-a gasit postasul acasa . sa astept ca il retrimite si sa platesc in continuare taxele de chirie .
Si pentru ca nu am vrut sa am probleme le-am platit . Saptamana trecuta , adica in mai 2015 am rugat-o pe mama sa mearga la primarie personal si sa aduca acel contract . Domnul cu pricina nu l-a gasit si de fapt a zis ca acuma il supun spre aprobare prelungire chirie dar ca noi sa platim .
Ma intreb si va intreb de fapt , cum e posibil sa incaseze taxa respectiva fara sa aiba in spate un contract semnat de ambele parti . Sunt totusi aproape 700 de lei pe an . La Cluj nu imi explica nimeni nimic , ma refer la angajati .
Si mai intreb , e posibil sa nu mai vreau acel teren aferent casei , nu au decat sa faca ce vor cu el .Eu am in jurul casei proprietate 100 mp si imi ajung .
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Plic reîntors cu informare cheltuieli judecata gogu2017 gogu2017 Buna ziua, Recent mi s-a întors plicul prin care informăm pârâta de obligația cheltuielilor de judecată. Poștașul nu l-a gasit acasa pe parat si i-a ... (vezi toată discuția)
Contract reziliat retroactiv nairam63 nairam63 Mi-a fost reziliat retroactiv de catre primarie un contract de inchiriere teren. Mai exact contractul a fost reziliat retroactiv cu data de 21.02.2013. Din ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 marga_aslan marga_aslan Buna ziua. Am un dosar de retrocedare pe legea 10/2010 care mi s-a solutionat si comunicat prin dispozitia primarului cu masuri reparatorii, deoarece terenul ... (vezi toată discuția)