avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, fara sa primesc vreo amenda si fara ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, fara sa primesc vreo amenda si fara sa fiu citat de vreo instanta.

Cand m-am dus sa platesc impozitul la masina, casiera mi-a spus ca am si 2 amenzi ptr. rovigneta, din 2011. Ne stiind despre ce este vorba, am spus ca nu am primit nimic acasa, asa ca nu am de ce sa platesc asa ceva. Dupa un timp, am spus ca daca am amenda, tot va trebui sa o platesc si m-am dus si am platit-o. Dupa cateva zile, am primit acasa o scrisoare din care rezulta una din amenzi(atunci am vazut-o prima data - macar daca o primeam, ma duceam si plateam jumatate in 48 ore)...deci ar trebui sa o primesc si pe a doua??? Acum, n-ar fi fost o problema, ca oricum le-am platit dar vad mai departe ca am fost judecat, fara sa fi fost vreodata citat si chiar executat la banca inainte de a primi aceasta scrisoare. M-am dus la Circa Financiara de unde am scos documentul ca nu am nici o datorie catre nimeni si apoi la banca sa le predau. A doua zi, ma suna cei de la banca si imi solicita sa aduc o instintare de la executor, ca nu am datorii????? Acum o luna a iesit legea prin care se anuleaza toate aceste amenzi care vin sub aceasta forma(adica nu vin), acum sa ma trezesc executat, fara cunostiinta si cu banii achitati. Va rog sa ma indrumati cum sa procedez pentru anularea amenzilor, recuperarea banilor si stingerea fata de acel executor si banca? Multumesc anticipat?
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 16:40, 20 Mai 2015
dumneavoastra ati platit amenda la Financiar, executorul a facut demersurile pentru plata despagubirii adica a contravalorii Rov. pe un an + executarea. stiu ca la mine cama asa ceva a fost adica ~28euro taxa 350ron executarea 250lei amenda.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2015
IONICA VADUVA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru rovinieta Anpeal Anpeal Buna ziua, In 12. 05. 2011 am fost sancţionat contravenţional cu amendă de 250 Ron pentru că nu am avut rovinieta valabila si am achitat in 24 ore 125 ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta grmihai grmihai Buna ziua! In anul 2011 am circulat fara rovinieta si am primit amenda in luna martie si luna mai 2011. Procesele verbale de aducere la cunostiinta (parca ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta platita prin executare silita si poprire salariu, apare la impozit ContSters357588 ContSters357588 Stimati avocati, Ma vad nevoit sa apelez la ajutorul dumneavoastra in ceea ce priveste solutionarea unor probleme ce par sa nu se mai termine, legate de ... (vezi toată discuția)