avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Internare psihiatrie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Internare psihiatrie

Bună ziua,

Am o rudă care de curând a fost internată la psihiatrie de către poliție (nu știu la sesizarea cui) noi aflând despre acestă internare de la altcineva. Persoana respectivă este bunica mea, nu am fost în relații familiale foarte bune, dar acum cum aceasta a fost luată și dusă la psihiatrie mă interesează procedur care ar trebuii urmată în astfel de situații. Problema este că locuința în care stă dânsa nu mai este ocupată de nimeni, și din câte am înțeles indirect această locuință a început a fi devastată de diverși indivizi. Acum vreau să știu:
- Dacă trebuie să merg la poliție să arăt acte cum că sunt rudă cu persoana internată la psihiatire?
- De ce am nevoie ca să pot intra acolo la acte mă refer și dacă un echipaj de poliție trebuie să mă însoțească?(dacă constat o dată ajunsă acolo că nu mai există bunurile?)
- Și în condițiile în care se dovedește că bunica mea are probleme psihice care sunt demersurile pe care trebuie să le urmez, din moment ce nu mai are discernământ?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2015
danmihaela85, utilizator

Alte discuții în legătură

Internare bolnav psihic dependent de alcool eugen_2 eugen_2 Tatal meu e alcoolic inrait cat si bolnav psihic, un adevarat pericol public. A fost internat de atatea ori la spitalul de psihiatrie dar dupa cateva zile ii ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare teren lucasa lucasa Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie: Mama mea a mostenit de la bunica 1 ha. de pamant,acum mama i-a facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor! simonetta_teo simonetta_teo mama mea impreuna cu fratele ie sunt mostenitori bunicului,acesta decedand in martie.mama este bolnava psihic, dar fara acte,refuza sa faca succesiunea,ea sta ... (vezi toată discuția)