avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... acordare spor stabilitate invatamant la fractiune de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

acordare spor stabilitate invatamant la fractiune de norma

Sunt angajata in invatamant, didactic auxiliar, din 25 martie 2005. In perioada 16 iunie-30 septembrie 2007 am fost incadrata cu jumatate de norma, incepand cu 1 octombrie mi s-a intregit norma. Cand beneficiez de sporul de stabilitate - incepand cu aprilie 2015, incepand cu octombrie 2017? Perioada lucrata cu jumatate de norma constituie vechime pentru acordarea sporului, se reduce la jumatate (ca la somaj), sau intrerupe vechimea pentru acordarea acestui spor?

Alte discuții în legătură

Sporul de stabilitate in invatamant zoie zoie Lucrez in invatamantul preuniversitar din 1989, dar contractul de munca se incheia la 15 iunie, si la30 iunie etc., fiind angajata pe perioada determinata.In ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in invatamant AleIoana AleIoana Buna ziua, lucrez in invatamant din anul 2010. In anul 2014 am fost in concediul de ingrijire al copilului pentru 2 ani de zile. Anul trecut (2016-2017) m-am ... (vezi toată discuția)
Spor de stabilitate in invatamant viorelada viorelada Buna ziua,sunt educatoare si lucrez in invatamant de 34 de ani timp in care am avut aproximativ 3 luni de concediu fara plata. De 7 ani m-am mutat intai ... (vezi toată discuția)