avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Continut colet schimbat- CARGUS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Continut colet schimbat- CARGUS

Buna ziua! Am trimis la Iasi un colet cu un generator in valoare de 4000 lei cu plata ramburs. Deoarece acum doua luni am trimis tot la Iasi un pachet care mi s-a intors si in pachet nu mai era acelasi continut,ci 2 boxe, de data aceasta mi-am luat toate masurile de precautie. am solicitat ca pachetul cu verificare sa fie ridicat din sediul Cargus si verificarea, bineintele, tot la ei. Agentii Cargus au facut poze cu continutul pachetului atunci cand l-am trimis. Bineinteles ca la Iasi...aceeasi poveste...pachetul a parasit sediul, a fost luat de unul dintre agenti, ulterior comunicandu-mi-se ca a fost refuzat de destinatar. am solicitat ca pachetul sa se intoarca urgent in sediul lor si sa se faca retur. Cand am fost sa ridic coletul refuzat...logic, inauntru era un pachet de Kent cu niste butoane lipite pe el. Din nou s-au facut poze. Am facut sesizari, am trimis mailuri, regulamentul lor este sa imi raspunda in 5 zile lucratoare. acele cinci zile au trecut inca de ieri, nu am primit niciun raspuns. Ce ar trebui sa fac? OPC, avocat, politie?
Cel mai recent răspuns: mottofreee , utilizator 18:19, 22 Mai 2015
Toate trei variantele avansate.
Credeti ca sunt sanse sa imi recuperez contravaloarea coletului?
Generator de 4000 RON ? care poate fi "inlocuit" cu un pachet de tigari ?
Scuze, despre ce generator e vorba ? ... electric, de ozon, etc ... ?
Mai este si ANCOM, autoritatea de reglementare in comunicatii. Are in atributii siservicii postale si de curierat.
Intr-un caz similar - trimis laptop si primit la retur 3 sticle de apa minerala - firma de curierat a despagubit expeditorul.
O revenire la firma de curierat cu un telefon despre statusul sesizarii si in functie de materializarea raspunsului apelat la un avocat pt intocmirea sesizarilor catre institutiile abilitate .
Atentie! 5 zile de la luarea la cunostinta a sesizarii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am trimis prin curierat un telefon - la verificare s-a schimbat continutul djdiablo1234 djdiablo1234 Buna ziua. In data de 09.07.2015 am trimis prin cadrul curieratului Cargus un ,,Iphone 6 nou - gri - cu seria IMEI: 356977064852634\\". Coletul avea ramburs ... (vezi toată discuția)
Am fost furat de firma urgent cargus noane noane Am achitat cu factura firmei de curierat Urgent Cargus o suma pt.transport la destinatie a unui pachet,dupa doar o zi firma de curierat ma suna si -mi spune ca ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)