Buna ziua! Am trimis la Iasi un colet cu un generator in valoare de 4000 lei cu plata ramburs. Deoarece acum doua luni am trimis tot la Iasi un pachet care mi s-a intors si in pachet nu mai era acelasi continut,ci 2 boxe, de data aceasta mi-am luat toate masurile de precautie. am solicitat ca pachetul cu verificare sa fie ridicat din sediul Cargus si verificarea, bineintele, tot la ei. Agentii Cargus au facut poze cu continutul pachetului atunci cand l-am trimis. Bineinteles ca la Iasi...aceeasi poveste...pachetul a parasit sediul, a fost luat de unul dintre agenti, ulterior comunicandu-mi-se ca a fost refuzat de destinatar. am solicitat ca pachetul sa se intoarca urgent in sediul lor si sa se faca retur. Cand am fost sa ridic coletul refuzat...logic, inauntru era un pachet de Kent cu niste butoane lipite pe el. Din nou s-au facut poze. Am facut sesizari, am trimis mailuri, regulamentul lor este sa imi raspunda in 5 zile lucratoare. acele cinci zile au trecut inca de ieri, nu am primit niciun raspuns. Ce ar trebui sa fac? OPC, avocat, politie?
Intr-un caz similar - trimis laptop si primit la retur 3 sticle de apa minerala - firma de curierat a despagubit expeditorul.
O revenire la firma de curierat cu un telefon despre statusul sesizarii si in functie de materializarea raspunsului apelat la un avocat pt intocmirea sesizarilor catre institutiile abilitate .
Atentie! 5 zile de la luarea la cunostinta a sesizarii .