avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Gestiune pizzerie si inregistrare in contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Gestiune pizzerie si inregistrare in contabilitate

Am hotarat sa deschidem o pizzerie si nu stim cum sa tinem gestiunea acesteia, cum sa inregistram ingredientele care se adauga pe blat.Intentionam ca pentru blat sa facem o reteta iar toate ingredientele care se adauga pe acesta(ciuperci, masline, salam..) sa le inregistram pe cheltuieli deoarece vrem sa dam posibilitatea clientilor sa isi aleaga ce sa contina pizza fiecaruia. Vom avea un stoc initial al ingredientelor la inceputul zilei, seara se cantareste ce a ramas din fiecare si diferenta se da in consum. Exista posibilitatea ca in prima luna sa iesim cu un profit mai mic dar in timp acesta credem ca va creste. Este corect acest lucru din punct de vedere legal?

Alte discuții în legătură

Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in contabilitate a activitatilor de xerox , listare? laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua am deschis in martie anul acesta o intreprindere individuala cu vanzarea accesorilor de telefoane si calculatoare. Ma ocup si cu activitati de ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune ralucaradulet ralucaradulet buna, am si eu niste nelamuriri in legatura cu niste lipsuri in inventare. lucrez la o firma care detine 4 magazine, eu lucrand impreuna cu mama mea la unul ... (vezi toată discuția)