avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto fara taxa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto fara taxa

buna, as dori va rog sa stiu cui sa ma adresez pt a -mi inmatricula auto , fara plata taxei,daca se mai poate prin hotarare jud.si cum se procedeaza. am un auto second (2000 an- germania) iar la sfarsitul luni imi scade al 3 -lea rand de nr rosii.. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 19:21, 6 Iunie 2015
Va puteti adresa unui avocat specializat in astfel de cazuri .
Stai linistit, am incercat eu, teoretic se poate dar practic nu, se spala fiecare institutie pe maini, asa ca la Tribunalul de Contencios nu ai nicio sansa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligarea la inmatriculare fara taxa auto Dumitru Beniamin Hotea Dumitru Beniamin Hotea Buna ziua , As dori sa stiu daca este posibil sa solicit inmatriculare provizorie a unui autovehicul pana la ramanerea definitiva a sentintei prin care s-a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina anakyn anakyn cum se poate inmatricula o masina adusa din germania de x, x are contract vanzare cumparare cu germanul, si y a cumparat-o din ro de la x, problema e ca x a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)