avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CREDIT FRANCI ELVETIENI
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CREDIT FRANCI ELVETIENI

Buna seara. In 2007, sotia mea a facut un credit in CHF. Din motive obiective, din 2011, i s-a pus poprire pe salariu in urma unei sentinte. Intrebarea mea este daca in aceasta situatie, inghetarea francului la cursul de la data acordarii creditului se aplica si pentru ea. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 21:46, 21 Mai 2015
Vorbim de un credit la care s-a declarat scadenta anticipata? Si este in executare silita?

Sau i s-a pus poprire pentru altceva decat acest credit pe contul curent, si isi plateste ratele in continuare la credit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante la credite ipotecare Nony1902 Nony1902 Buna seara. As dori sa aflu ce \"inseamna\" o executare silita a unui credit ipotecar. Mai exact, am un asemenea credit prin care mi-am achizitionat o locuinta ... (vezi toată discuția)
Francii elvetieni - credite cu probleme negulescucamelia negulescucamelia In 2007 am obtinut un credit in valoare de 25.000 de franci elvetieni fara ipoteca . La acea vreme, rata ce-mi revenea lunar echivala cu aproximativ 8 milioane ... (vezi toată discuția)
Amenintare executare silita MihaelaPandia MihaelaPandia Buna ziua, Tatal meu are un credit la Piraeus Bank si are o rata lunara de 330 CHF(aproximativ 1200 lei),insa el are o pensie de 1180 lei,de altfel si ... (vezi toată discuția)