avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Aflare nume Arhiva pentru un caz de patrundere prin ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Aflare nume Arhiva pentru un caz de patrundere prin efractie si loviri si alte violente

Buna ziua,

As dori sa aflu unde sunt arhivate dosarele politiei din anii 1990-1991 eventual si 1992, pentru un caz din acea perioada de patrundere prin efractie si loviri si alte violente, mentionez ca acest caz a avut loc in Ilfov, Balotesti.
Totodata as dori sa stiu daca eu, fara vreo functie anume, avocat, politist etc as putea avea acces la acest dosar.
As aprecia un raspuns in cazul in care sunt persoane care detin astfel de informatii.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 09:49, 21 Mai 2015
In niciun caz, dvs. "fara o functie anume, avocat, politist, etc. " NU puteti avea accesul la astfel de dosare, chiar daca aflati unde sunt arhivate.
Ținând cont de timpul care a trecut de atunci, dosarele au fost deja selecționate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa pusa sub sigiliu de criminalistica, de mai bine de 5 luni Cristianos Cristianos Buna ziua, Tatal meu a decedat in casa in care locuia singur, in Bucuresti, in luna Martie a anului curent. La locatie s-a prezentat Grupa de la ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca doua persoane s-au certat iar una dintre ele a lovit-o pe cealalta? letitita letitita Buna ziua!as dori sa aflu urmatorul lucru.A avut loc o certa in urma careia unua persoane a imbrancit-o pe cealta iar acela l-a lovit.A fost depusa o plangere ... (vezi toată discuția)
Imi poate face dosar penal sau nu? Alex.o Alex.o Buna ziua ,ma aflu momentan intr-o situatie cam ciudata si as dori un raspuns din partea dumneavoastra. Am avut o altercatie acum o saptamana cu un coleg de ... (vezi toată discuția)