avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... PSI
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

PSI

buna ziua ,lucrez la o firma pe post de cadru tehnic psi din 2015 si tre sa completez fisele psi si nu stiu cu sa completez instructajul la angajare si instructajul la locul de munca si admis la lucru, deoarece eu am decizia de numire psi din 2015 iar ce l mai nou angajat e din 2014 ,in firma nu au existat fise si nici un lucrator desemnat . In lege nu spune nimic si chiar nu stiu cum sa fac.Multumesc
Cel mai recent răspuns: dragoscristea , utilizator 09:48, 23 Mai 2015
Nu puteti completa in mod legal, retroactiv, fisele individuale de instruire in domeniul psi-su.
Completati fisele incepand cu data desemnarii dvs. ca lucrator psi-su la rubrica instruire la angajare.
Instruirea la locul de munca si instruirea periodica nu intra in sarcina lucratorului psi, ci a conducatorului locului de munca.
Admiterea la lucru a lucratorului, dupa efectuarea instruirii la locul de munca se acorda de catre seful ierarhic al conducatorului locului de munca.
Respectati intocmai mentiunile din fisa individuala de instruire si din legislatia de profil, daca nu doriti ca dvs. sa aveti probleme in cazul unui control al pompierilor.
Pentru perioada anterioara desemanrii dvs. ca lucrator psi-su nu puteti fi raspunzator dvs. in fata organelor de control abilitate, ci angajatorul.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , va rog imi spuneți dacă instruirea periodică in ... MariaTocileanu MariaTocileanu Buna ziua , va rog imi spuneți dacă instruirea periodică in cazul SU se face de cadrul tehnic PSI sau de catre seful ierarhic superior . Vă mulțumesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cadrul tehnic psi poate efectua instruirea introductiv-generala, ... Pedrosi Pedrosi Buna ziua, Cadrul tehnic PSI poate efectua instruirea introductiv-generala, la locul de munca si periodica daca este reglementat printro decizie interna?Are ... (vezi toată discuția)
Completare fișe ssm, psi legissmsu legissmsu Buna seara, data admiterii la lucru in fisa SSM coincide cu cea din Fisa de PSI sau este ultima data de la ILM -ul din fisa SSM? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)