avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociere in participatie cu PFA?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociere in participatie cu PFA?

Buna ziua. Mama mea este unic asociat in cadrul unui SRL, in timp ce eu am un PFA. Eu am inchiriat un spatiu pe PFA in care am deschis punct de lucru si intentionam sa inchiriez contract de comodat cu SRL-ul mamei pentru o parte din spatiu, astfel incat sa poata deschide la randul ei un punct de lucru. Intrebarea este, daca incheiem contract de asociere in participatie, in care eu sa contribui cu spatiul iar ea cu o parte din dotarile necesare (vorbim de acelasi cod caen si de activitati similare), mai este nevoie ca ea sa-si deschida la adresa respectiva punct de lucru?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri?

Alte discuții în legătură

Casa de marcat obligatorie? moonprincess moonprincess Buna ziua, As dori cateva lamuriri cu privire la obligativitatea detinerii casei de marcat. Este vorba de o firma neplatitioare de TVA, cu sediul social ... (vezi toată discuția)
Asociere in participatie intre srl si pfa moonprincess moonprincess Buna ziua, In cazul in care un SRL doreste sa incheie un contract de asociere in participatie cu un PFA pentru ca SRL-ul sa poata utiliza o parte din ... (vezi toată discuția)
Infiintare frizerie cyp80myr cyp80myr Am 32 de ani si as dori sa deschid o frizerie,dar nu am calificare.Se poate?Am spatiul meu si pentru ca nu am calificare ,as dori sa inchiriez scaune.Daca se ... (vezi toată discuția)