avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Asociere in participatie intre SRL si PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Asociere in participatie intre SRL si PFA

Buna ziua,

In cazul in care un SRL doreste sa incheie un contract de asociere in participatie cu un PFA pentru ca SRL-ul sa poata utiliza o parte din spatiul PFA-ului, SRL-ul este obligat sa deschida un punct de lucru la adresa respective? Va rog daca se poate sa-mi indicati si temeiul legal. M-am consultat cu mai multi avocati si mi s-a spus ca este ok si ca nu este obligatoriu punctul de lucru, iar acum mi se spune ca este obligatoriu punctual de lucru pentru ca altfel SRL-ul nu isi poate inregistra casa de marcat. Mentionez, in cazul in care are vreo importanta, ca SRL-ul are sediul social la domiciliul asociatului unic si ca a optat pentru casa de marcat portabila.

Alte discuții în legătură

Casa de marcat obligatorie? moonprincess moonprincess Buna ziua, As dori cateva lamuriri cu privire la obligativitatea detinerii casei de marcat. Este vorba de o firma neplatitioare de TVA, cu sediul social ... (vezi toată discuția)
Asociere in participatie cu pfa? moonprincess moonprincess Buna ziua. Mama mea este unic asociat in cadrul unui SRL, in timp ce eu am un PFA. Eu am inchiriat un spatiu pe PFA in care am deschis punct de lucru si ... (vezi toată discuția)
Probleme cmi liviu1969 liviu1969 Am un CMI infiintat in 2016 fara probleme: - contract de comodat - spatiul respectiv este al unei colege - am platit toate taxele (1500 + 300 + etc...) si ... (vezi toată discuția)