avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Intrebare - Declaratie 200 pentru 2014
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Intrebare - Declaratie 200 pentru 2014

In anul 2014 am avut un contract pt drepturi de autor, cu o firma, pentru o activitate punctuala.

Conform contractului, toate contributiile au fost retinute si platite de firma respectiva.

Am studiat instructiunile Declaratiei 200 (pe site-ul ANAF - [ link extern ] :

1.1.6. Nu au obligația depunerii declarației persoanele fizice pentru care impozitul reținut de plătitorii de venituri este final, potrivit opțiunii contribuabililor, în conformitate cu prevederile Codului fiscal.

Avand in vedere ca platitorul de venit a retinut si virat toate contributiile, conform contarctului, ce parere aveti, mai depun sau nu Declaratia 200?

Alte discuții în legătură

Declaratia 200 - o depun sau nu? ContSters353799 ContSters353799 Buna ziua, In anul 2014 am avut un contract pt drepturi de autor, cu o firma, pentru o activitate punctuala. Conform contractului, toate contributiile ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 - trebuie depusa pentru veniturile cu retinere la sursa? MonyR2009 MonyR2009 Buna ziua! Stiu ca este o intrebare pusa pe ultima suta de metri, dar astazi am fost informata de aceasta situatie si nu stiu cum sa procedez. Pentru niste ... (vezi toată discuția)
Conventie civila, impozit retinut la sursa, mai trebuie depusa declaratie la finante? Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. In anul 2012, am avut o conventie civila, in care scrie, citez: \\"prestatorul opteaza pentru impozitarea veniturilor realizate ca urmare a ... (vezi toată discuția)