avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... De ce acte am nevoie ca sa imi iau copilul in Spania?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

De ce acte am nevoie ca sa imi iau copilul in Spania?

Muncesc in Spania (mama) si as vrea sa imi iau fata de 16 ani la mine. De ce acte am nevoie si unde anume se intocmesc aceste acte? Mentionez ca tatal este in Romania.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:20, 22 Mai 2015
Acordul tatalui facut la notariat in Romania. Tatal trebuie da dea o procura notariala prin care isi da acordul. In care se scrie si perioada de sedere in Spania. Raspuns :Mergeti la notariat
Da, daca tatal va da acordul la notar ati rezolvat.
Cu avionul este o simpla formalitate.

Daca nu va da tatal acordul trebuie deschis proces si este complicat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul si dreptul copiilului Cosmina-Claudia Cosmina-Claudia Buna ziua .Ma numesc Cosmina-Claudia an varsta de 27 de ani si am un baietel de 6 anisori.M-am casatorit in 2005 si in 2008 am divortat .Acum muncesc in spania ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor/custodie exclusiva yoyo1234 yoyo1234 Divort notar in anul 2014. Conventie autentificata in privinta minorului prin care s-a stabilit ca minorul va locui cu mama (la o adresa unde aveam contract de ... (vezi toată discuția)
Ajutor... mi-e teama ca imi rapeste iarasi copiii madalina1234 madalina1234 Sunt mama si am divortat de un cetatean strain la notar in 2013. In act am dat aprobare ca , copiii sa paraseasca tara pe perioada luna iulie cu tatal. ... (vezi toată discuția)