avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere spatiu de lucru secundar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere spatiu de lucru secundar

buna ziua as dori sa ma ajutati cu cateva sfaturi in legatura cu deschiderea unui punct de lucru secundar... mai exact cu ce acte trebuie sa ma duc la Registrul comertului....multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: alexandra1002 , utilizator 22:15, 21 Mai 2015
Acte necesare pentru infiintarea si declararea punctului de lucru la RC:
- Certificatul de inregistrare al firmei dvs.;
- Actul Constitutiv al firmei;
- Hotararea AG sau Asociat Unic deschidere punct de lucru;
- Copii ale cartilor de identitate ale asociatilor firmei;
- Actul in baza caruia firma dumneavoastra detine spatiul aferent punctului de lucru (contract de inchiriere, contract de comodat, contract de vanzare-cumparare etc). In functie de actul in baza caruia este folosit spatiul, pot fi necesare si actele de proprietate ale spatiului;
- Acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor sus, jos, stânga, dreapta pentru situatia in care sediul firmei va fi stabilit la bloc, ori casa cu mai multe apartamente.
- Stampila firmei.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente sunt necesare ptr deschiderea pct.de lucru ? Cezar66 Cezar66 Bună ziua ! Vreau sa deschid pct de lucru odata cu infiintarea firmei. In afară de contractul de inchiriere (dovada detinerii spatiului) mai am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Cum infiintez punctul de lucru singura ContSters115447 ContSters115447 Buna ziua,am fost astazi la ONRC si mi-am ridicat certificatul de inregistrare.Doamna de acolo mi-a spus ca trebuie sa ma duc la fisc(adm.financiara)sa declar ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar al societatii mirela07 mirela07 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii: O societate doreste infiintarea unui sediu secundar, cum se procedeaza se intocmeste hotarare AGA prin ... (vezi toată discuția)