avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Informatie financiara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Informatie financiara

Buna seara,
Am si eu o nelamurire.
In tara am de platit niste amenzi de circulatie si o executare silita de la tribunal de 400 lei in urma unui proces pierdut iar acei 400 lei reprezinta avocatul din oficiu. Deci am aceste datorii ca sa spun asa in tara,vreau sa stiu daca aceste datorii ma afecteaza intr-un fel sau altul in straintate cand merg la o banca sa imi fac un credit,sa imi deschid un cont, chestii de genu, vreau sa stiu daca cei de aici(sunt in Belgia) pot verifica si vedea starea mea in tara si daca ma afecteaza cu ceva.

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Credit bancar neplatit in anglia tm49lup tm49lup buna ziua. Am o nelamurire legata de un credit bancar facut in Londra . am creditul de 1.2 ani facut pe o suma de 5 000 lire . mai am de achitat suna de 3600 ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecatã Cristian Marian Cristian Marian Dacă am pierdut un proces și în prima instanță și în a doua, înseamnă că trebuie să plătesc cheltuielile de judecată pentru amândouă ... (vezi toată discuția)
Ma pot actiona in instanta? aldo_moro aldo_moro In 2007 am facut un credit la BCR, am platit doar cateva luni ratele, dupaca care am plecat din tara. Timp de 6 luni nu a mai fost platita nici o rata. Cand ... (vezi toată discuția)