avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema preschimbare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema preschimbare permis

Salutare!am si eu o problema ..cam grava..in luna noiembrie 2014 am dat permisul de conducere la preschimbat (permis obtinut in Spania) pentru ca aveam nevoie de carnet romanesc pentru obtinerea unei noi categori.Intre timp la o saptamana mi-a fost suspendat carnetul pe 3 luni...Problema este ca suntem in luna mai si de carnetul meu nu stie obsolut nimic ,ba mai mult ma iau si la rost doamnele de la ghiseu pentru ca ma duc destul de des si intreb de permisul meu de conducere.Vroiam sa stiu daca ma poate indruma cineva ...ce pot sa fac legal..deja sunt disperat.. trebuia sa ma intorc la munca dar din lipsa permisului imi este imposibil ...adica imi voi pierde serviciul...va rog frumos o informatie
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:30, 21 Mai 2015
Intrati in audienta la comandant si/sau depuneti o cerere in care solicitati informatii cu privire la stadiul preschimbarii permisului. In mod normal preschimbarea nu trebuie sa dureze mai mult de 30 de zile si maximum 3 luni.
stiu asta i-am zis comandantului si mi-a zis sa astept!!nu am stiu de de cerere!multumesc..si daca nici asta nu funcioneaza??
Ultima modificare: Joi, 21 Mai 2015
alecsandru2015, utilizator
Trebuie sa primiti raspuns scris la cerere in termen de 30 zile. Altceva nu aveti ce face decat sa asteptati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces in desfasurare cu politia rutiera, plecare in uk Loredana Dobre Loredana Dobre Buna ziua. Urmeaza sa plecam in Uk iar sotul meu se afla in proces cu Politia Rutiera. Pe scurt e posibil sa i se suspende permisul. In momentul in care ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis conducere cat. b eliberat de statul italian georgedinradauti georgedinradauti Va salut!Astazi 20/08/2013 am fost la depunera dosarului pt.preschimbare permis auto cat.B eliberat destatul ITALIAN ce se expira pe 29/08/2013!Dosarul ... (vezi toată discuția)
Incompetenta angajat mai Mugurel78 Mugurel78 Va rog sa ma indrumati unde as putea sa fac o plangere impotriva unui angajat MAI in legatura cu urmatoarea problema. Am lucrat ca sofer in UK unde a trebuit ... (vezi toată discuția)