avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie catre Orange
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie catre Orange

buna ziua . va rog frumos sa-mi spuneti ce m-i se poate intampla in aceasta situatie - am ramas restant la factura Orange 500 ron iar eu nu am loc de munca deocamdata si nu pot achita facturile restante . m-i s-a pus in vedere ca daca pana azi nu platesc m-i se reziliaza contractul si voi plati pe langa penalitati si rezilierea . probabil se va cere in instanta executarea silita , dar eu nu detin nimic pe numele meu . ce m-i se poate intampla in aceasta situatie ? cati ani pot fi urmarit pt executarea silita ? care sant cele mai rele situatii pe care le pot intalnii pt neplata ? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:03, 22 Mai 2015
In situatia in care nu detineti bunuri in evidenta executorul judecatoresc va intocmi document in acest sens pe care il va comunica creditorului
Creditorul are varianta sa staruie o perioada la executorul judecatoresc cu scopul recuperarii debitului acumulat
Daca,pe parcursul executarii silite executorul judecatoresc va constata starea dvs de insolventa ,va comunica oficial creditorului starea de fapt de imposibilitate executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere - de executare silita Mira0 Mira0 Buna ziua, in urma unui credit facut cu buletinul si fara garantii, aflandu ma in imposibilitatea achitarii lui, a fost inaintat un dosar ( gasit pe portal ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu mai platesc un credit de nevoi personale Daniel6791 Daniel6791 Ce mi se poate intampla legal daca nu mai pot achita un.credit de nevoi personale ,mentionez ca este fara giranti,nu am.casa,masina sau alte bunuri,la acel, ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata cu executare silita elena_d_a elena_d_a Buna ziua, Acum 5 zile am primit de la SC MELLON ROMANIA o somatie de plata privind un contract mai vechi incheiat cu COSMOTE. Conform ultimei facturi emisa ... (vezi toată discuția)