buna ziua . va rog frumos sa-mi spuneti ce m-i se poate intampla in aceasta situatie - am ramas restant la factura Orange 500 ron iar eu nu am loc de munca deocamdata si nu pot achita facturile restante . m-i s-a pus in vedere ca daca pana azi nu platesc m-i se reziliaza contractul si voi plati pe langa penalitati si rezilierea . probabil se va cere in instanta executarea silita , dar eu nu detin nimic pe numele meu . ce m-i se poate intampla in aceasta situatie ? cati ani pot fi urmarit pt executarea silita ? care sant cele mai rele situatii pe care le pot intalnii pt neplata ? multumesc anticipat.
In situatia in care nu detineti bunuri in evidenta executorul judecatoresc va intocmi document in acest sens pe care il va comunica creditorului
Creditorul are varianta sa staruie o perioada la executorul judecatoresc cu scopul recuperarii debitului acumulat
Daca,pe parcursul executarii silite executorul judecatoresc va constata starea dvs de insolventa ,va comunica oficial creditorului starea de fapt de imposibilitate executare silita