avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu un cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu un cetatean strain

buna ziua! am si eu o intrebare,daca mama mea momentan se afla in italia si in viitorul apropiat vrea sa se casatoreasca cu un cetatean tunisian care si el de altfel se afla momentan in tunisia.Cum poate sa se casatoreasca in Romania si ce acte le-ar trebui?Daca cineva ma poate ajuta ....Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:36, 23 Mai 2015
[ link extern ] /
Pentru casatorie trebuie sa aiba actele supralegalizate.
Are nevoie si de adeverinta eliberata de ambasada Tunisiei din Romania ori de consulatul din Timisoara.
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Mai 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in tunisia marideni marideni buna ziua,ma intereseaza ce acte am nevoie pentru a ma casatori cu un cetatean tunesin in Tunez.Sunt cetatean roman dar stabilita in Spania de 10 ani si vreau ... (vezi toată discuția)
Supralegalizarea actelor oficiale strãine pentru a fi folosite în românia anymor anymor Ma poate ajuta cineva? Cum poate prietenul meu supralegaliza un certificat de nastere pt a fi folosit in Romania in vederea casatoriei? Precizez ca el este din ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean tunisian Gabriela123456 Gabriela123456 Buna ziua. Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian care se afla pe teritoriul Romaniei cu viza de studii. Din tara sa natala i s-au eliberat actele ... (vezi toată discuția)