avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare bani executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare bani executor judecatoresc

Buna ziua.Am inaintat in instanta o cerere de suspendare a unei executari.
Eu am achitat integral catre executor suma executata.
La termenul de la judecatorie, judecatoarea mi-a zis ca pt a recupera acesti bani trebuie sa fac o cerere pe care sa o depun la dosar si sa platesc o taxa de timbru.
Cum ar trebui sa sune aceasta cerere?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Popa_Jenica , utilizator 00:18, 25 Mai 2015
Recapituland:
Dvs. sunteti in procedura de executare silita pt. o anumita suma, ati achitat-o la Executorul judecatoresc si acum ii vreti inapoi de la acesta ?

Este vorba de suspendare sau de intoarcerea executarii ?
Completati informatiile.
Da am achitat suma.
Eu am formulat o contestatie la executare, si pana la rezolvarea contestatiei am cerut suspendarea executarii.
Judecatorul m-a intrebat daca doresc sa imi recuperez banii, si mi-a zis ca trebuie platita o taxa de timbru si depusa la dosar o cerere prin care sa cer acesti bani inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație executare silită pentru un credit luat în 2015 de la un ifn, cedat în 2017 unei firme de recuperare. ce șanse am? liviubonta liviubonta Buna ziua. Am luat un credit de la un ifn in 17.08.2015 scadent la 30 de zile, in 16.09.2015. Nu am platit nici o rata sau creditul. In 10.08.2017 creditul a ... (vezi toată discuția)
Lamuriri suspendare executare silita si recuperare sume platite leus leus va rog un raspuns in urmatoarea situatie: Am avut o executare silita de la o societate de recuperare , pentru suma de 4050 lei, pentru un titlu executoriu din ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)