avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobil inchiriat transformat in adapost pentru caini ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobil inchiriat transformat in adapost pentru caini comercializati, rezolvare situatie

Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti ce pot face in cazul in care inchiriind o locuinta la tara m-am trezit cu trasformarea ei in adapost pentru cainii comercializati in UE de catre chiriasul care nu locuieste acolo avand in plata ingrijitori care locuiec in zona.
Nu am inchiriat cu contract si nu am fost informat ca se vor adapostii peste 40 caini si doresc sa evacuez cainii si sa dau afara persoana care in relitate nu locuieste acolo ci doar vine de 3-4 ori pe saptamana cateva ore.Cum ar fi normal sa procedea.Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Mai 2015
florindanB, utilizator
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 10:36, 23 Mai 2015
Neincheierea contractului de inchiriere inseamna in "ochii" Anaf-ului evaziune fiscala.
Daca nu reusiti pe cale amiabila sa il convingeti sa plece, apelati la politie si instanta de judecata.
Sesizati in scris Primaria locala, Politia, Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Agenția Națională pentru Protecția Mediului (ANPM).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema caini maidanezi cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua! Am o problema complexa si delicata cu niste caini maidanezi. O haita de peste 10 caini este adapostita in curtea Gradinitei de Copii nr.264, ... (vezi toată discuția)
Pensiune pisici - conditii de infiintare Luciana21 Luciana21 As vrea sa va intreb daca stie cineva de ce acte/autorizatii am nevoie pt a deschide o pensiune pt pisici...locuiesc la casa...cred ca ar trebui ceva si din ... (vezi toată discuția)
Problema vecin claoodia19 claoodia19 Buna ziua, Va rog sa ne ajutati in legatura cu o problema care afecteaza toti locatarii unei scari de bloc. Nu stim exact ce se intampla in casa vecinei ... (vezi toată discuția)