Buna ziua!
Mi-a murit sotul de acum 2 ani de zile si i-a lasat apartamentul baiatului meu din prima casatorie . Copii sotului (avea si el din prima casatorie 2 copii), l-au dat in judecata pe baiatul meu ca nu a fost legal contractul de vanzare cumparare cu clauza de intretinere si ca a fost simulare, ba ca a fost donatie deghizata , ba pret neserios,Baiatul meu i-a castigat in instanta si a ramas definitiva si irevocabila la apel, dar acum s-au gandit ca sa-l dea din nou in judecata pe baiatul meu pentru bunurile dina apartament, care bunuri nu mai sunt de cand a decedat sotul , caci erau vechi si baiatul meu a cumparat 80% noi pe numele sau.
V-as intreba oare au vreun castig de cauza in aceasta probleme caci ne-am saturat de judecati de 2 ani decand a murit sotul?
Multumesc frumos!
Da, facand dovada bunurilor noi inlaturati implicit existenta celor vechi si reclamantul va trebui sa dovedeasca el ca acele bunuri exista.
Se vor audia probabil si martori la proces.
Actiune in simulatie
roryana
Am avut grija de tatal meu vitreg 3 ani si mi-a facut act de vanzare - cumparare cu clauza de intretinere acum 3 ani; a decedat acum 6 luni iar copii din prima ... (vezi toată discuția)