avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA prestari servicii copt paine
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA prestari servicii copt paine

Subiect: Cota TVA Prestari servicii copt paine

Buna ziua,
Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu raspunsul la intrebarea: De la 01.06.2015 care o sa fie cota de TVA aplicabila serviciilor de copt paine? Este vorba despre o brutarie care are si magazine proprii; au clienti persoane fizice care aduc grau si primesc in schimb paine. La ridicarea painii clientul plaseste doar coptul; se bate in casa de marcat copt paine ca si prestare de serviciu.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cota tva prestari servicii copt paine ela1987 ela1987 Buna ziua, Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu raspunsul la intrebarea: [b]De la 01.06.2015 care o sa fie cota de TVA aplicabila serviciilor de copt ... (vezi toată discuția)
Contabilitate brutarie ela1987 ela1987 Buna ziua. Am urmatoarea problema: in cazul unei brutarii care primeste grau de la persoane fizice m-am gandit sa procedez in felul urmator: -Primire grau pe ... (vezi toată discuția)
Productie paine cu graul clientului ela1987 ela1987 Buna seara, am mai pus aceasta intrebare dar se pare ca nimeni nu ma poate ajuta, cum sa procedez in cazul unei brutarii care primeste grau de la clienti? Ce ... (vezi toată discuția)