va rog sa ma lamuriti si pe mine daca nota justificativa este tot una cu nota de fundamentare, la procedura de incredintare directa.Nota de fundamentare este cea care arata cine a fost ales dintre cei care au depus oferta?Eu redactam un referat pentru aceasta.Va multumesc.
Nota de fundamentare motiveaza necesitatea achizitionarii produsului,serviciului sau lucrarii de care aveti nevoie.Nota justificativa motiveaza alegerea procedurii de achizitie:licitatie deschisa,restransa,cerere de oferte,achizitie directa,etc.
Nota de fundamentare este distincta de nota justificativa.
Nota de fundamentare cuprinde in genere motivatii de ordin economico-financiar, al dezvoltarii activitatii, eventual obiective urmarite, utilitate, accesabilitate, etc.
Nota justificativa cuprinde acele elemente care motiveaza satbilirea exacta a unor criterii de selectie a ofertelor, procedura de achizitie etc., in conformitate cu dispozitiile OUG nr.34/2006 si ale HG.925/2006.
In cazul d-voastra se face o nota justificativa si se emite o adresa de invitatie de semnare a contractului.
Multumesc pentu raspuns,spuneti-mi va rog daca ,in cazul incredintarii directe am obligativitatea instiintarii cu privire la rezultat, respectiv ofertantul desemnat castigator, catre ceilalti operatori economici care au depus oferta. se vor parcurge etapele ca si in cazul unei cereri de oferta, de exemplu?
se pare ca nu cititi raspunsurile cu atentie.mai cititi raspunsul da t de domnul gabescu,ultima fraza,parte a doua:"trimiteti invitatie pentru semnarea contractului".
Nota justificativa
bianca90
Buna ziua. Sunt incepatoare in domeniul achizitiilor :\">si ca sa fie treaba si mai ,,ok,, sunt si singura in compartiment, asa ca nu am cu cine ma consult ... (vezi toată discuția)