avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Trebuie depusa declaratia 010?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Trebuie depusa declaratia 010?

O SC a inchis un contract de munca, singurul, in luna mai.
In iunie nu are niciun angajat, urmand sa angajeze pe cineva in iulie.
Trebuie depus 010 pt.scoatere din evidenta in mai si din nou pt.luare in evidenta in iulie?Nu se poate depune 112 pe 0 in iunie?
Cel mai recent răspuns: carmenbn , utilizator 02:01, 28 Mai 2015
la 2 luni consecutive la declaratia 112 trebuie depus 010 la ANAF pentru scoatere dein evidena salariati. in caz contrar se plateste amenda.

pentru 1 luna pe 0 este in regula.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 rectificativa Myahella Myahella Buna ziua. In luna februarie am deschis un srl cu obiect de activitate service auto. Din luna februarie pana in prezent nu am avut salariati. Din lipsa de ... (vezi toată discuția)
Vectot fiscal popescu leontina popescu leontina buna ziua, stie cineva sa-mi spuna o societate care nu mai are angajati din februarie 2011, cand trebuie declarat in formulra 010 scoaterea din evidenta ... (vezi toată discuția)
Se mai depune declaratia 112? andral andral La data de 29 august,a intrat in somaj un angajat.La Fisc i s-a spus angajatorului ca pt. luna septembrie trebuie sa depuna Declaratia 112 in 0 pt. acest ... (vezi toată discuția)