avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratia 112 rectificativa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratia 112 rectificativa

Buna ziua. In luna februarie am deschis un srl cu obiect de activitate service auto. Din luna februarie pana in prezent nu am avut salariati. Din lipsa de informatie nu am depus declaratia 112 ( gandindu-ma ca daca nu am salariati nu am de ce) si nici declaratia 010 ptr scoaterea din evidenta a salariatilor... Am sunat la un inspector anaf acum in luna iulie, sa vad cum sa procedez cu notificarile primite, si mi-a spus ca trebuie sa depun declaratia 112 la zi si apoi sa fac declaratia 010 pentru scoatere din evidență a salariatilor!!! Ceea ce nu am intrebat eu si nici nu mi-a spus inspectorul fiscal, daca este de ajuns sa depun doar o singură declaratie 112 ptr perioada de raportare iulie, sau trebuie sa depun cate un 112 ptr fiecare luna in parte (februarie-iulie). Mentionez ca de luna viitoare voi avea angajat in cadrul societatii deci nu o sa mai fie necesar sa depun 010 ptr scoatere din evidenta... Multumesc frumos anticipat ptr raspuns.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 21:34, 10 August 2017
Daca in vectorul fiscal sunteti inregistrat ca platitor lunar de contributii pentru salarii, va trebui sa le depuneti lunar, pe zero, pana la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatori cu 2 salariati (conventii ) sanda65 sanda65 In anu 2011 s-a trecut la plata impozitului si taxele sociale trimestrial pentru angajatori cu pana la 2 angajati, tot asa si declaratia 112. Asa am procedat ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 112 Omnia Element SRL Omnia Element SRL Buna ziua, as vrea si eu sa intreb in legatura cu depunerea declaratiei 112.Acum doua zile am primit o hartie privind depunerea acestei declaratii. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Se mai depune d112 pentru salariat dat in somaj ana55 ana55 o sc a avut un singur salariat care a fost dat in somaj,nemai fiind activitate de productie.Intrebarea mea este :se mai depune d 112 la anaf sau se depune o ... (vezi toată discuția)