avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina inmatriculata in Anglia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina inmatriculata in Anglia

Buna ziua,
Avem urmatoarea situatie:cumnatul meu care e rezident in Anglia vrea sa ne ajute cumparandu-ne o masina pe numele lui acolo,sa faca asigurare,tot,am vrea sa stim care e legea(cat putem sa circulam cu ea in Romania)daca nu o inmatriculam si ce anume ne trebuie sa o putem conduce (procura,documente,etc).Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:13, 24 Mai 2015
Daca tot vrea sa va ajute mai bine va achizitioneaza o masina din Germania sau Romania cu volanul pe partea stanga.
Se preconizeaza schimbarea codului rutier in sensul limitarii la 3 luni a masinilor inmatriculate in alte tari. Acum se vorbeste despre masinile inmatriculate in Bulgaria dar in mod sigur modificarea va privi toate tarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)
Legea privind circulatia in romania a autovehiculelor inmatriculate in alte state ioan neicu ioan neicu Buna ziua! Un cetatean roman curezidenta in spania cu contract de munca pe termen nelimitat PROPRIETAR al unui autoturism inmatriculat in Spania,are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Acte masina inmatriculata in bulgaria lili.ana lili.ana Buna seara, am o intrebare daca ma puteti ajuta. Am cumparat o masina din Bulgaria, am facut contract de vanzare cumparare la notar, apoi mi s-au predat ... (vezi toată discuția)