avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... corectie REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

corectie REVISAL

Ref. la incetare CIM fara a opera modificarea de prelungire contract .
Se poate anula decizia de incetare , apoi modificare si iar operatia de incetare
Pot face toate operatiile de anulare, modificare si retransmite desfacere CIM in aceasi zi la ITM sau trebuie transmise separat fiecare operatie in parte ?.
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: ADRIANA-MIHAELA , utilizator 12:56, 24 Mai 2015
Operatiile mentionate de mine in celalalt topic deschis de dsv pot fi inregistrate in aceeasi zi in REVISAL si apoi transmise/depunse tot in aceeasi zi la ITM.
MULTUMESC, AM INTELES

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in revisal mihaelacocos mihaelacocos Buna ziua. Am urmatoarea situatie: Un salariat si-a dat demisia , trimitand-o pe email. Societatea nu a luat in considerare aceasta forma, deoarece persoana ... (vezi toată discuția)
Contract determinat- probleme jax jax Lucrez cu ctr determinat din data de 01 oct ( perioada 1 luna) -31 oct.. Am 3 intrebari : 1. pt prelungire cum se procedeaza atat cu actul aditional cat si ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare ccc1, in loc de prelungire suspendare pentru cc2 gabrieladina gabrieladina Va aduc in atentie urmatoarea situatie: Cu 20 zile inainte de finalizarea CCC1, angajata societatii naste cel de al 2-lea copil. Ulterior am aflat ca trebuia ... (vezi toată discuția)