avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare bani de la Univ.x Bucuresti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare bani de la Univ.x Bucuresti

Buna ziua
Sunt din Cluj-Napoca.As dori sa stiu cum pot sa dau in judecata Universitatea X BUCURESTI,deoarece nu mi-au eliberat diploma de licenta din anul 2009 Facult de drept Bucuresti,,centrul de studii CLUJ-NAPOCA,forma de invatamant ID drept nefiind ,se pare,acreditata,lucru care la vremea aceea nu l-a recunoscut aceasta universitate.As dori sa-mi recuperez banii investiti in aceasta universitate si sa solicit daune morale ptr.neajunsurile creeate.In cazul unei hotarari jud.definitive,cum se poate pune in aplicare aceasta,deoarece nu am auzit despre nimeni ca ar fi recuperat banii in urma unei astfel de hotarari?

Mutumesc.

Cel mai recent răspuns: Scorpioana14 , utilizator 21:09, 25 Mai 2015
Vedeti ce scrie in contract sau in regulamentul de ordine interioara.
Fiind vorba despre anul 2009 (???) se poate pune in discutie prescriptia dreptului a actiune.
Atunci sa ne elibereze ministerul educatiei diplome la cei care am absolvit,caci am fost cam ................cateva sute...pe putin...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Spiru haret Plesa Narcis Plesa Narcis Ieri 14.07.2009, MECI a publicat 2 liste cu specializarile si formele de invatamant acreditate sau autorizate provizoriu din cadrul Universitatii Spiru Haret, ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)