avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA 9%
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA 9%

Buna ziua,
Am rugamintea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema , avand in vedere ca tva-ul de 9% intra in vigoare cu 01 iunie , inventariez stocul de marfa si il ajustez la cota de 9%, sau pur si simplu aplic 9% la ce achizitionez incepand cu 01 iunie?

Alte discuții în legătură

Reducerea tva de la 01 iunie- ce se intampla cu stocul de marfa platit anterior? florentinadaniela florentinadaniela Referitor la reducerea TVA de la 01 iunie, ce se întâmpla cu marfa care este pe stoc ? Marfa plătită către furnizori cu TVA 24% ? De exemplu, un magazin ... (vezi toată discuția)
Vreau sa trec neplatitor de tva MIV MIV buna seara, pana in 30.11.2012 nu am depasit ( si nici in decembrie nu am sanse ) plafonul de 220 000 lei cifra de afaceri luata in calcul pentru plafonul ... (vezi toată discuția)
Ajustarea tva-ului la stocuri rox_ann07 rox_ann07 CUM SE FACE ACEASTA AJUSTARE...IN CE CONSTA? (vezi toată discuția)