avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Firma in apartament de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Firma in apartament de bloc

Avem o familie, care sta cu chirie intr-un apartament de la parter. Scara este cu 10 apartamente, din care doar 5 sunt locuite. Deci nu sunt multi locatari pe scara. Femeia este psiholog si foloseste apartamentul pe linga spatiu de locuit si cabinet pentru consultatii. Accesul se face prin usa comuna a scarii.de bloc. Toata ziua este un dute-vino cu persoanele care vin la consultatii. Din acest motiv mecanismul de la usa scarii, la care este interfon, se strica mereu. Chemam mesterul, o repara si dupa citeva saptamini iar sunt probleme. Ne-am interesat la asociatie si nu au acceptul vecinilor si nici al asociatiei pentru firma. Ce putem face? Am incercat sa stam de vorba cu ei si cu proprietarul apartamentului, dar fara rezultat.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:54, 25 Mai 2015
Sesizati in scris presedintele asociatiei de proprietari iar daca acesta a dat acceptul pentru infiintarea cabinetului in apartament fara acordul vecinilor sesizati "compartimentul relatia cu asociatiile de proprietari" din cadrul primariei.
Poate nu au nici contract de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare scara bloc violete violete Buna ziua , Locuiesc intr-un bloc unde la parter functioneaza un cabinet psihologic intr-un apartament . Acest cabinet nu are intrare separata , si toti ... (vezi toată discuția)
Salon de coafura si frizerie in bloc la etajul 1 cosmodudu cosmodudu Buna ziua am si eu o intrebare .pentru dumneavoastra. La noi in bloc la etajul 1 a locuit un cetatean care a decedat .membri familiei doresc sa faca un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un apartament inchiriat unui cabinet medical viorica76 viorica76 Buna ziua Cu ceva ani in urma vecinul de la parter a inchiriat apartamentul unui cabinet medical de ginecologie. Cabinetul medical nu le da voie ... (vezi toată discuția)