Buna ziua tuturor
Am o intrebare: daca nu sunt parte in proces (mama mea este dar are o varsta inaintata) dar am o procura speciala pentru a ma ocupa de despagubiri privind legea 9 - aceasta procura nu prevede si reprezentarea in instanta pt. ca nu ne gandeam la vremea respectiva ca vom ajunge in instanta - pot cere o copie a incheierilor de sedinta si a consemnarilor din caietul de grefier?
Multumesc tuturor pentru raspuns.
Multumesc mult pentru raspuns. Continutul procurii este: sa ma prezint in fata organelor competente, la cancelaria Primului Ministru, Departamentul de Aplicare a Legii 9/1998, in fata organelor judetene, a Prefecturii Municipiului Bucuresti si a Ministerului de Finanta, Comisiei Centrale pentru aplicarea Legii 9/1998 cu modificarile ulterioare, in vederea obtinerii drepturilor cuvenite pentru bunurile abandonate. Sa depun toate diligentele necesare si sa indeplinesc toate conditiile prevazute de lege in vederea ducerii la indeplinire a prezentului mandat, sa depun dosarul, sa solicit si sa obtin de la toate organele competente actele necesare ridicarii sumelor de bani, sa fac orice cerere si sa ridic sumele de bani, indeplinind toate conditiile cerute de lege in vederea ducerii la indeplinire a prezentului mandat, semnatura fiind opozabila. Sa deschid cont la CEC sau la orice banca.
In concluzie pot face orice demersuri, dar nu este prevazut nimic in legatura cu instantele judecatoresti.
Va multumesc
Puteti solicita copii dupa incheierile de sedinta si dupa notele luate de grefier chiar daca nu se face referire expresa in mandat la aceasta daca procesul de care vorbiti este in legatura cu acele despagubiri.
Multumesc mult gabescu si u.b.i.k. Da, este in stransa legatura cu despagubirile pt. ca, nemultumiti cu Decizia A.N.R.P. ne-am adresat instantei. Inca o data va multumesc.