avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere consemnari din caietul de grefier
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere consemnari din caietul de grefier

Buna ziua tuturor
Am o intrebare: daca nu sunt parte in proces (mama mea este dar are o varsta inaintata) dar am o procura speciala pentru a ma ocupa de despagubiri privind legea 9 - aceasta procura nu prevede si reprezentarea in instanta pt. ca nu ne gandeam la vremea respectiva ca vom ajunge in instanta - pot cere o copie a incheierilor de sedinta si a consemnarilor din caietul de grefier?
Multumesc tuturor pentru raspuns.
In functie de continutul procurii speciale puteti sa solicitati in numele si pentru ea eliberarea de copii xerox.
Multumesc mult pentru raspuns. Continutul procurii este: sa ma prezint in fata organelor competente, la cancelaria Primului Ministru, Departamentul de Aplicare a Legii 9/1998, in fata organelor judetene, a Prefecturii Municipiului Bucuresti si a Ministerului de Finanta, Comisiei Centrale pentru aplicarea Legii 9/1998 cu modificarile ulterioare, in vederea obtinerii drepturilor cuvenite pentru bunurile abandonate. Sa depun toate diligentele necesare si sa indeplinesc toate conditiile prevazute de lege in vederea ducerii la indeplinire a prezentului mandat, sa depun dosarul, sa solicit si sa obtin de la toate organele competente actele necesare ridicarii sumelor de bani, sa fac orice cerere si sa ridic sumele de bani, indeplinind toate conditiile cerute de lege in vederea ducerii la indeplinire a prezentului mandat, semnatura fiind opozabila. Sa deschid cont la CEC sau la orice banca.
In concluzie pot face orice demersuri, dar nu este prevazut nimic in legatura cu instantele judecatoresti.
Va multumesc

Va rog, ma poate lumina cineva?
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2009
vichi_90, utilizator
Puteti solicita copii dupa incheierile de sedinta si dupa notele luate de grefier chiar daca nu se face referire expresa in mandat la aceasta daca procesul de care vorbiti este in legatura cu acele despagubiri.
Multumesc mult gabescu si u.b.i.k. Da, este in stransa legatura cu despagubirile pt. ca, nemultumiti cu Decizia A.N.R.P. ne-am adresat instantei. Inca o data va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie alternativa martori, transcrisa dupa inregistrarea audio a sedintei aidu aidu Din cauza ca judecatoarea a dictat numai bazaconii, care n-au nicio legatura cu ce a declarat martorul, urmeaza sa fac eu transcrierea inregistrarii audio si ... (vezi toată discuția)
Caietul grefierului - este public??? MIXAM MIXAM Va supun atentiei urmatoarea problema : 1. Intr-un dosar de la tribunal am solicitat sa consult si sa fac copie dupa caietul grefierului pentru o anumita ... (vezi toată discuția)
Mandat de arestare european amaama amaama Buna ziua , Este posibil sa nu fie inca eliberat un mandat de arestare european pe numele meu chiar daca am condamanare pe numele meu data in 2013 , la 4 ani ... (vezi toată discuția)