avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ordin de plata de la ministerul finantelor ptr titlu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ordin de plata de la ministerul finantelor ptr titlu de la Anrp

Buna ziua. in data de 11 Mai 2015 tatal meu a primit titlu de plata de la Anrp .
Pe situl ministerului finantelor apare ca Ministerul a efectuat plata ptr titlu lui in data de 15.05.2015.
Dar inca nu a primit ordinul de plata,iar de la CEC ,i-au spus ca nu sunt banii ptr el.
Ce se poate face ? In mod normal daca sa efectuat plata ar trebui ca pana acum sa fi primit si ordinul de plata,nu ?
Cel mai recent răspuns: betty_dumy , utilizator 14:02, 25 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Titlu de plata a fost emis pe 30 Aprilie. pe 11 Mai la primit tatal meu acasa.
Pe site apare clar ca sa efectuat plata,sunt trecute si nr op-ului si nr de consemnare recipisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un dosar la anrp din anul 2013 pentru despagubiri pe legea ... sandubangu sandubangu Am un dosar la ANRP din anul 2013 pentru despagubiri pe Legea 10.Am gasit pe situl Ministerului Finantelor un ordin de plata (OP) emis pentru dosarul meu (cu ... (vezi toată discuția)
Despagubiri anrp- virarea banilor catre cec bank bva9090 bva9090 Buna ziua. Problema mea este urmatoarea. In luna februarie a anului curent am fost la sediul anrp pt a depune dosarul pt emitarea titlului de plata iar ... (vezi toată discuția)
Un titlu de plata anrp problematic, refuz plata. in mai 2020, ... viv00 viv00 Buna ziua - un titlu de plata ANRP problematic. In mai 2020, am avut o eroare materiala (numele beneficiarului) si a fost nevoie de trimiterea eratei, etc. ... (vezi toată discuția)