avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un dosar la ANRP din anul 2013 pentru despagubiri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un dosar la ANRP din anul 2013 pentru despagubiri pe Legea ...

Am un dosar la ANRP din anul 2013 pentru despagubiri pe Legea 10.Am gasit pe situl Ministerului Finantelor un ordin de plata (OP) emis pentru dosarul meu (cu numar si serie),cu recipisa de primire de la CEC Banc.
De la ANRP nu am primit nicio instiintare.Ar trebui sa ma duc la CEC sa intreb in se conditii as putea intra in posesia sumei respective.
Cel mai recent răspuns: sandubangu , utilizator 16:24, 28 August 2021
Nu la CEC,trebuie să începeți o corespondență cu ANRP pt a solicita sa vi se comunice dispoziția si titlul de despăgubiri emise.Puteti afla informatii si telefonic deși e posibil să sunați de zeci de ori pana să vă răspundă.Cel mai simplu ar fi sa va duceți să ridicați personal actele precizate anterior sau să vi se comunice prin poștă la adresa indicată de dvs.Solicitati informații indicând numele dvs,nr dosarului de la ANRP.La CECmergeti pt a ridicabprima tranșă doar cand aveti titlul de despăgubire.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata valorii pamantului in urma unei expertize WHITE 79ROSE45 WHITE 79ROSE45 am avut pamant intr-un sat din apropierea orasului in care locuiesc,primaria de acolo se folosea de el,si de aceea am vrut sa-l vand.in urma unei expertize ... (vezi toată discuția)
Legea9/1998 si legea164/2014 . ordin de plata Mony2015 Mony2015 Buna seara . Am o intrebare , pot ridica banii dintr-o despagubire, fara ordinul de plata ,doar cu titlul de plata si buletinul?Sunt intr-o situatie ciudata . ... (vezi toată discuția)
Despagubiri anrp legea 10/2001 IonDanielIon IonDanielIon Buna ziua! In anul 2010 am obtinut in instanta modificarea unei dispozitii a primarului prin care s-a dispus ca despagubirea sa fie pentru tot imobilul care ... (vezi toată discuția)