avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea9/1998 si legea164/2014 . Ordin de plata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea9/1998 si legea164/2014 . Ordin de plata

Buna seara . Am o intrebare , pot ridica banii dintr-o despagubire, fara ordinul de plata ,doar cu titlul de plata si buletinul?Sunt intr-o situatie ciudata . Sunt parte a unui dosar de mostenire ( legea 9/1998) toti ceilalti au primit ordinul de plata , numai eu nu. Desi pe site-ul Autoritatii Nationale de Despagubiri imi arata ca banii s-au virat in contul de la CEC Bank.Postasul mi-a raspuns ca nu a sosit la posta un ordin de plata emis pe numele meu. Desi banii s-au virat din luna Decembrie 2015 si toti fratii mei i-au ridicat

Cel mai recent răspuns: Mony2015 , utilizator 01:58, 16 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Am scris la sediul central La CEC Banc si mi s-a spus asa:Stimata Doamna,

In urma mesajului dumneavoastra din data de 09.12.2015, va comunicam urmatoarele:

Sumele consemnate la Banca pe seama si la dispozitia beneficiarilor, persoane fizice, reprezentand despagubiri acordate in baza Legilor nr. 165/2013 sau nr. 164/2014 sunt imprescriptibile.

Astfel, beneficiarii titlurilor de plata se pot prezenta oricand la CEC Bank pentru a intra in posesia sumelor consemnate, fara a fi limitati la o perioada anume de timp.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de plata despagubiri legea nr. 290 / 2003 vrani vrani Intrebarea mea este daca, suma de bani ce imi revine in urma despagubirilor pe Legea nr. 290/2003, care va fi virata de catre Finante intr-un cont Cec Bank , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform ... rocky rocky Buna ziua, Impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform titlului de plata emis de ANRP. Banii au fost virati de Ministerul Finantelor, catre CEC ... (vezi toată discuția)
Incuvintarea executarii silite Oana Gabriela Oana Gabriela am platit o sulta in baza H.J. , am atasat la dosarul de incuvintare iar instanta a respins incuvintarea executarii silite, ce trebuie sa fac cu originalele ... (vezi toată discuția)