avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incuvintarea executarii silite
Discuție deschisă în Executare silită

Incuvintarea executarii silite

am platit o sulta in baza H.J. , am atasat la dosarul de incuvintare iar instanta a respins incuvintarea executarii silite, ce trebuie sa fac cu originalele (chitanta achitarii sultei si recipisa de consemnare efectuate la CEC BANK), unde trebuie predata pentru ca beneficiarul sa ridice banii?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 10:12, 25 Februarie 2010
Originalele le pastrati dv. Ele reprezinta dovada achitarii; nu se stie, pe viitor poate veti avea nevoie de ele. Cat priveste beneficiarul, acesta se poate prezenta la CEC BANK cu un act de identitate in vederea ridicarii sumei, nu mai este problema dv.
am intrebat la CEC si mi s-a raspuns ca pe verso recipisei trebuie avizat de instanta dupa care cu originalul se va prezenta beneficiarul
nu.. nu asa.. uff!... dvs pe ce nume ati pus banii? pe al dvs? sau cum?..sau ati facut cumva un depozit cu dobanda la termen?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere notari carte funciara icarmi icarmi In urma unei sentinte din 15.10.2007 de iesire din indiviziune mi s-a stabilit o sulta de 527.1 lei in favoarea unei persoane LM de existenta careia nu stim ... (vezi toată discuția)
Plata judiciare cheltuieli prin cec bank colo colo -prin hotarare judecatoreasca am fost obligat la plata unei sume de bani catre reclamanta.]; -am platit aceasta suma la cec bank si am primit o chitanta in ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie : instanta ... p649 p649 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie : instanta a dispus efectuarea a doua expertize asupra unui imobil pentru care a numit expertii si a ... (vezi toată discuția)