avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata judiciare cheltuieli prin cec bank
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata judiciare cheltuieli prin cec bank

-prin hotarare judecatoreasca am fost obligat la plata unei sume de bani catre reclamanta.];
-am platit aceasta suma la cec bank si am primit o chitanta in care este specificat ce reprezinta suma si pe numele cui este consemnata (numele reclamantei);
-am primit si o recipisa pe care i-am inmanat-o reclamantei odata cu o copie a chitantei (a semnat de primirea recipisei originala in prezenta a doi martori);
-dupa circa un an si jumatate am primit un document de la executorul judecatoresc prin care se dispune executarea mea silita cu suma ce o datoram plus alte cheltuieli de executare.

CE TREBUIE SA FAC?
AM GRESIT IN MODUL IN CARE AM PROCEDAT?
SUNT IN POSESIA CHITANTEI EMISE DE CEC BANK SI PE VERSO AM SEMNATURA DE PRIMIRE A RECIPISEI ORIGINALE SI SEMNATURILE MARTORILOR! MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:17, 4 Noiembrie 2010
nu cred sa fi gresit, depuneti contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuvintarea executarii silite Oana Gabriela Oana Gabriela am platit o sulta in baza H.J. , am atasat la dosarul de incuvintare iar instanta a respins incuvintarea executarii silite, ce trebuie sa fac cu originalele ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie : instanta ... p649 p649 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie : instanta a dispus efectuarea a doua expertize asupra unui imobil pentru care a numit expertii si a ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de pe cautiunea la suspendarea executarii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si multumesc pentru ajutorul dat, As dori, trebuie, sa fac tot posibilul, indiferent de situatia cu procesul (ca pierd sau ca voi castiga), ... (vezi toată discuția)