avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de plata despagubiri Legea nr. 290 / 2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de plata despagubiri Legea nr. 290 / 2003

Intrebarea mea este daca, suma de bani ce imi revine in urma despagubirilor pe Legea nr. 290/2003, care va fi virata de catre Finante intr-un cont Cec Bank , acel cont ,poate sa apartina mamei mele ( sa-i fac imputernicire ), deoarece eu nu sunt in tara ?Ce am de facut ca banii sa fie virati in cont , pe numele mamei mele ?Astept un raspuns , un sfat bun ! Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 10:40, 26 Octombrie 2015
Suma nu va fi virat de catre Finante intr-un cont CEC, ci va fi consemnata. Va trebui sa faceti o procura speciala in care sa mentionati ca mama va avea voie sa lichideze suma consemnata pe numele dumneavoastra si sa o vireze intr-un anumit cont sau ca are dreptul sa ridice banii numerar. Aveti grija ca pe procura sa fie mentionat clar titlul de plata si decizia in baza caruia s-a emis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea9/1998 si legea164/2014 . ordin de plata Mony2015 Mony2015 Buna seara . Am o intrebare , pot ridica banii dintr-o despagubire, fara ordinul de plata ,doar cu titlul de plata si buletinul?Sunt intr-o situatie ciudata . ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform ... rocky rocky Buna ziua, Impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform titlului de plata emis de ANRP. Banii au fost virati de Ministerul Finantelor, catre CEC ... (vezi toată discuția)
Locuim in strainatate si parintii mei nu au avut nici o problema ... ov001ci ov001ci Locuim in strainatate si parintii mei nu au avut nici o problema sa-si scoata pensia din Romania pina la moartea mamei de anul trecut. Am anuntat moartea mamei ... (vezi toată discuția)