avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cabinet kinetoterapie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cabinet kinetoterapie

Buna ziua
Doresc sa preiau o afacere cu un cabinet de kinetoterapie insa nu am studii in domeniu. Cum anume pot sa procedez sau trebuie sa merg in parteneriat cu cineva din domeniu
Cel mai recent răspuns: atzunel , utilizator 20:02, 27 Mai 2015
Fara sa fiti in domeniu, nu veti primi niciodata autorizare de la Directia de Sanatate Publica.

Cu toate acestea, ce doriit sa faceti, mai concret? Un cabinet medical? Sau doar parte de kinetoterapie, fara consult medical? Sfatul meu e sa lucrati cu cineva din domeniu - nu aveti de unde sa stiti toate dedesubturile, plus ca... repet, va trebuie cineva care sa si faca partea de kinetoterapie, nu numai angajatii...
Buna ziua, as vrea totusi,daca puteti,sa ma lamuriti intr-o privita: eu vreau sa deschid cabinetul,dar administratorul,in cazul meu doctorul, este doar angajat sau trebuie sa fie actionar al societatii?
cabinetul ofera atat consultatii medicale cat si kinetoterapii.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Mai 2015
atzunel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare centru de recuperare medicala neuro-motorie si pentru boli metabolice-forma de organizare srl Lorin Mihai Lorin Mihai Bună ziua, mă interesează dacă si cum anume pot deschide si autoriza un centru de recuperare medicala neuro-motorie si pentru boli metabolice , forma de ... (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet kineto/fizio SzSza SzSza Buna ziua, Doresc sa lansez un cabinet de recuperare medicala (kinetoterapie / fizioterapie / masaj). Cunosc dotarile obligatorii, desi eram ferm convins ca ... (vezi toată discuția)
Salon de kinetoterapie Simona Mary Simona Mary Buna ziua! As dori sa imi deschid un cabinet de kinetoterapie, care sa mai aiba pe langa, si alte spatii comune pentru infrumusetare. Mentionez ca eu am studii ... (vezi toată discuția)