avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Salon de kinetoterapie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Salon de kinetoterapie

Buna ziua! As dori sa imi deschid un cabinet de kinetoterapie, care sa mai aiba pe langa, si alte spatii comune pentru infrumusetare. Mentionez ca eu am studii economice, diplome in cosmetica , dar nu am pentru kinetoterapeut. Daca vreau sa deschid o firma de gen, trebuie sa am neaparat eu aceste studii ca si antreprenor, sau imi pot deschide, si pot angaja pe cineva in ramura asta. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Simona Mary , utilizator 14:04, 19 Martie 2018
Daca va infintati un srl pentru a va desfasura cele doua activitati, nu este nevoie ca asociat sa aveti acte doveditoare pentru acea pregatire si puteti sa si angajati in firma alte persoane cu acea pregatire.
Nu era vorba de asociere. Vreau sa fiu singur antreprenor si sa am angajati in acest domeniu
Atunci veti fi asociat unic si administrator. Asa se numeste cel ce infiinteaza un srl.
Stiu asta. Multumesc! Dar Eu intrebam daca imi trebuie studii in domeniul asta, sau pot pur si simplu sa am un angajat pentru asta (era vorba de kinetoterapie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet kinetoterapie atzunel atzunel Buna ziua Doresc sa preiau o afacere cu un cabinet de kinetoterapie insa nu am studii in domeniu. Cum anume pot sa procedez sau trebuie sa merg in parteneriat ... (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet kineto/fizio SzSza SzSza Buna ziua, Doresc sa lansez un cabinet de recuperare medicala (kinetoterapie / fizioterapie / masaj). Cunosc dotarile obligatorii, desi eram ferm convins ca ... (vezi toată discuția)
Pot obtine calificare de kinetoterapeut doar cu masteratul in domeniu? elena_blu elena_blu Buna ziua! Sunt la masterat la kinetoterapie, dar am terminat facultatea in alt domeniu. Ultima varianta a legii kinetoterapeutilor (amendamentele din 17 ... (vezi toată discuția)