avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Poprire salariu strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Poprire salariu strainatate

Buna ziua.In momentul de fata am poprire pe salariu+conturile bancare debitate cu suma de 30.000 Euro datorita unui credit ipotecar facut de parintii mei acum ceva timp ,unul din ei a decedat iar acum figurez drept mostenitor si de aici aceasta problema.
Am 22 ani,si am primit oferta de munca in Anglia si voiam sa stiu in momentul cand voi lucra acolo legal,daca banca va putea face poprire pe venit in tara respectiva

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2015
Adi93, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita Adrian1993 Adrian1993 Buna seara. Apelez la dumneavoastra legat de o problema si daca se poate sa imi oferiti ceva detalii.Am 23 ani,parintii mei au efectuat un credit ipotecar in ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont necajita31 necajita31 Sunt garant ipotecar la un credit,in valoare de 27.000 euro pe care l-am facut eu si sotul meu; ipoteca fiind pe un imobil (apartament cu 2 camere)care la ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unui apartament achizitionat prin credit ipotecar laura sendrescu laura sendrescu In urma cu trei ani am achizitionat un aprtament prin credit ipotecar in CHF. De un an am intampinat dificultati la plate ratelor, iar banca mi-a gasit drept ... (vezi toată discuția)