bunicii au cumparat un teren in 1950,numai ca actul de vanzare cumparare nu a fost trecut prin notariat , trecut la primarie in 1952 ,cu casa(conform istoric dat de Taxe si impozite si Primaria Generala Bucuresti) ,am dat in judecata Statul Roman ,cei care au vandut buniciilor au decedat (conform evidenta populatiei) , iar instanta imi spune ca nu are calitate procesuala. Ma puteti ajuta cu o idee sau cu ce ar trebui sa fac mai departe ,pentru ca dupa aproape 2 ani sunt la fel ca la inceput si am ramas in pana de idee
Daca actul de vanzare-cumparare nu este autentic, inseamna ca el este un act sub semnatura privata.
2 solutii:
- actiune in instanta pentru a da o hotarare care sa tina loc de act autentic;
- actiune in instanta pentru uzucapiune (scurta, lunga) > parat: vanzatorul si/sau urmasii lui. Daca nu-i gasiti, chemati in judecata UAT (respectiv Primaria M. Bucuresti prin Primar General si Consiliul Local MB).
Acțiune în instanță -să se constate dobândirea dreptului de proprietate prin uzucapiune și în CF se va înscrie , drept dobândit prin uzucapiune.
Ca pârât , instanța a avut dreptate să vă respingă acțiunea- Dacă mai sunt moștenitorii celor care au vândut , dacă nu ca pârât va fi Primăria prin primar sau Primăria Municipiului București prin primar.
Un avocat, nu este ușor o acțiune uzucapiune
Imi fura pamantul
iris9
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi.
In urma cu 60 ani bunicii mei au cumparat un teren, in prezenta unor martori, fara nici un fel de chitante. ... (vezi toată discuția)