Buna ziua. Am avut un proces de iesire din inviziune cu sora mea. Cu toate ca am demonstrat pe tot parcursul ca proprietatea pe care o detinem unde au locuit si parintii nostrii, am avut eu grija de ea, cat si de parinti, ea neimplicandu-se cu nimic, totusi instanta ma lasa in indiviziune cu ea, m-am oferit sa platesc sulta si asta mi-i s-a respins, lasandu-ma in indiviziune cu ea si impartind terenul la cotele care ni-i se cuvin.
Am pierdut si in recurs. Avocatul meu nu mai este in tara si nici nu am cum sa iau legatura cu el... Am nevoie de ajutor pt ca vreu sa fac ceva. Din moment ce legea spune clar ca: " nimeni nu poate sta in indivizune" cum se face de dna judecator m-a lasat.
In situatia in care eu am parcurs toate caile de atac. Ce as putea face pe cale separata in vederea acestui drept incalcat? Va rog sa ma sfatuiti. Multumesc anticipat.
Grija fata de parinti nu are legatura cu iesirea din indiviziune.
Ati iesit din indiviziune daca proprietatea s-a putut imparti in natura.
Conteaza mult ce ati cerut de la inceput, cum s-a aparat sora...
Nu stiu cat va poate ajuta cineva daca nu stie nimic despre astea, nici macar ce s-a hotarat exact si cum a motivat judecatorul hotararea.
Sucesiune
tomasso
Am primit hotararea Judecatoriei in urma sucesiunii , conform careia mie si surorii mele ne-a fost atribuit un teren extravilan cu suprafata de 2100mp intr-o ... (vezi toată discuția)