avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar fuga de la locul accidentului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar fuga de la locul accidentului

Depasind un microbuz am atins usor cu oglinda cotul unei fete ce se deplasa in aceeasi directie insa eu nu am sesizat, am vazut ca fata era in picioare si am continuat drumul.Fata a ajuns acasa si a sunat prin 112 iar eu m-am trezit cu politia la poarta in 25 de minute cu ciobul de oglinda al masinii mele.Fata nu are nicio zi de spitalizare, nu are pretentii materiale si soferul microbuzului a declarat ca nu a vazut nimic nici el. Acum sunt cercetat penal doar pentru fuga de la locul accidentului, nu si pentru vatamare, desi nu a fost intentie, nici ascundere, nici macar fata nu a ramas pe loc.Nu am avut antecedente, alcool zero. Ce sanse am sa dovedesc ca sunt nevinovat
, ce risc, ce ar trebui sa fac?

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere iony0 iony0 Buna ziua. Am acrosat usor cu oglinda dreapta o persoana. Victima a dat declaratie la notar ca nu are pretentii de despăgubire si nu depune plângere. Un ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie rise rise buna ziua, Am nevoie de un raspuns privind un accident de circulatie produs intre o masina si o persoana. Persoana a fugit prin fata masinii, la 2 m de zebra ... (vezi toată discuția)
Accident usor cu lovirea unui pieton pe linia de tramvai unom unom Ma bucur ca exista acest forum si va rog sa imi raspundeti cat de repede puteti, sunt intr-o situatie nefericita si as dori sa stiu ce mi se poate ... (vezi toată discuția)