avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis de conducere

Buna ziua. Am acrosat usor cu oglinda dreapta o persoana. Victima a dat declaratie la notar ca nu are pretentii de despăgubire si nu depune plângere. Un martor a sunat la 112 si a denuntat accidentul victima nu are nimic doar nu a auzit masina si a făcut o miscare brusca când am ajuns lângă ea. Accidentul a avut loc la 100m de casa mea. Nu am stiut ca a anuntat cineva politia si nu am avut intentia sa fug. Politia a venit acasă la mine dupa 2h si 30 de minute. Mi s-a suspendat permisul pt art 196 si 338. Pentru cat timp se poate suspenda permisul? Pot face contestatie?

Alte discuții în legătură

Dosar fuga de la locul accidentului scorpionul10 scorpionul10 Depasind un microbuz am atins usor cu oglinda cotul unei fete ce se deplasa in aceeasi directie insa eu nu am sesizat, am vazut ca fata era in picioare si am ... (vezi toată discuția)
In legatura cu un accident pe trecere pietoni nanuc nanuc Veneam dinspre serviciu spre casa, pe banda a treia. Pe banda a doua la o anumita distanta era un autoturism \"scoala\" care a oprit brusc la trecerea de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier incadrat tendentios.. herminalucia herminalucia sunt in trafic cu un auto,masina nu mai are asigurare valabila,deci este expirata,vine un motociclist imi loveste usa din partea soferului,imi ia oglinda ,sunt ... (vezi toată discuția)